مصرف لبنیات و سندروم متابولیک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82254
    z.yari
    مشارکت کننده

    سندروم متابولیک یک بیماری متابولیکی چند علیتی است و با دسته‌ای از عوامل خطر از جمله چاقی، اختلال تحمل گلوکز، پرفشاری خون و دیس لیپیدمی آتروژنیک سبب افزایش خطر مرگ و میر می‌گردد. در ایران، %30 از بزرگسالان و %10 از نوجوانان مبتلا به سندروم متابولیک هستند. عوامل خطر سندروم متابولیک با بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت نوع 2 همبستگی بالایی دارد.
    لبنیات اثرات مفیدی در پیشگیری و بهبود سندروم متابولیک دارند. کاهش وزن ناشی از مصرف لبنیات در کنار رژیم کاهش وزن اثرات مفیدی در کاهش خطر سندروم متابولیک دارد. مصرف لبنیات با کمک به کاهش پرفشاری خون، کاهش وزن و بهبود اختلال تحمل گلوکز نقش مؤثری در پیشگیری و یا بهبود سندروم متابولیک دارد. مطالعات نشان می‌دهد مصرف 3-2 واحد لبنیات در طول روز در کنار یک رژیم غذایی متعادل و سبک زندگی سالم سبب سلامت متابولیک بدن می‌شود.
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.