تا به حال در مورد اثرات مثبت و منفی بیشمار قهوه ،زیاد شنیده ایم اما در مورد تاثیر آن بر میزان مرگ مطلبی ارائه نشده بود.
برطبق مطالعه ای که طی سال های 1980 – 2004 و شامل 84،214 زن ، انجام شده است مشخص شد در زنانی که 2-3 فنجان قهوه کافئین دار در روز مصرف می کنند خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی 25 درصد کمتر از زنانی است که قهوه مصرف نمی کنند.هم چنین خطر مرگ های ناشی از چیزی به غیر از سرطان 18 درصد پایین تر از غیر مصرف کنندگان بود.
شرکت کنندگان در مطالعه پرسشنامه ای شامل پرسش هایی در مورد میزان مصرف قهوه ، دیگر عادات رژیم غذایی ، سیگار کشیدن ، و شرایط بهداشتی تکمیل می کردند.سپس محققان به مقایسه میزان مرگ به هر علت ، مرگ به علت بیماری های قلبی ، و مرگ به علت سرطان در میان افراد با عادات مختلف نوشیدن قهوه پرداختند.
با در نظر گرفتن سایر عوامل خطر مثل سایز بدن ، مصرف سیگار ، رژیم غذایی ، و بیماری های خاص ، محققان دریافتند که افرادی که در طول دوره پیگیری بیشتر قهوه می نوشیدند احتمال کمتری برای مرگ دارند. این مطالعه هیچ ارتباطی بین نوشیدن قهوه و مرگ ناشی از سرطان نشان نداد.
به نظر میرسد این ارتباطات به کافئین مربوط نمی شود زیرا افرادی که قهوه بدون کافئین می نوشیدند نیز میزان مرگ کمتری از افراد غیر مصرف کننده داشتند.
منبع ScienceDaily