-
نویسندهنوشتهها
-
۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۸ #75723
s.samadi
مشارکت کنندهتاثیر مصرف قهوه در هنگام ناهار در کاهش خطر ابتلا به دیابت به مراتب بیش از زمان های دیگر است
ا
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند، برای بهره مندی از اثر سودمند قهوه در پیشگیری از ابتلا به دیابت ، این نوشیدنی را هنگام ناهار مصرف کنید.پژوهش های متعدد پیشتر نشان داده است، مصرف قهوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد . یک بررسی جدید که درباره بیش از ۶۵ هزار نفر در فرانسه انجام شده است رابطه زمان مصرف قهوه را با خطر ابتلا به دیابت ارزیابی کرده است.
براساس این بررسی ، تاثیر مصرف قهوه هنگام ناهار در کاهش خطر ابتلا به دیابت به مراتب بیش از زمانی است که این نوشیدنی در ساعات دیگر روز مصرف شود.
این پژوهش نشان می دهد ، مصرف قهوه هنگام ناهار ، خطر ابتلا به دیابت را حدود ۳۳ درصد کاهش می دهد.
همچنین نتایج تحقیقات دیگر در برزیل نیز تایید می کند نوشیدن دست کم یک فنجان قهوه همراه با صرف نهار، احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را تا یک سوم کاهش می دهد.
نتایج این پژوهش پزشکی حاصل ۱۱ سال تحقیق پژوهشگران دانشگاه سائو پائولو در برزیل روی ۷۰ هزار زن است که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است.به گفته این پژوهشگران ، برای اینکه شاهد تاثیر نوشیدن قهوه در کاهش ابتلا به دیابت نوع ۲ باشیم، نباید آن را با شیر مخلوط کنیم.
بر اساس این پژوهش ، قهوه کافئین دار و بدون کافئین در پیشگیری از دیابت ، تاثیر یکسانی دارند.
:۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۵:۳۹ #99367madjd
مدیرکلبنابر اظهار برخي محققان، کافئين در کوتاه مدت، حساسيت به انسولين را از طريق افزايش ترشح اپي نفرين کاهش مي دهد و باعث افزايش غلظت گلوکز مي شود. همچنين، موجب افزايش فشار خون و غلظت کاتکولامين ها مي گردد؛ ولي چنين اثراتي به دنبال مصرف درازمدت قهوه ديده نمي شود؛ به طوري که در مطالعاتي که مصرف قهوه را در طولاني مدت بررسي کرده اند، اثرات مفيد کافئين بر بهبود حساسيت به انسولين در نتيجه مصرف درازمدت کافئين، در ارتباط با کاهش وزن و چربي بدن باشد؛ چرا که کافئين ترموژنز را تحريک کرده، باعث افزايش انرژي مصرفي در بدن مي شود و از اين طريق مي تواند کاهش وزن را تسهيل کند.
اما از آنجا که در گروه ديگري از مطالعات، پس از تعديل BMI، ارتباط معکوس بين قهوه و بروز ديابت همچنان باقي ماند، بعيد به نظر مي رسد که تأثير قهوه بر کاهش خطر ديابت، با واسطه وزن بدن اعمال شود. به علاوه، بنا بر نظر گروهي از محققان، اثرات کوتاه مدت مصرف قهوه بر روي اپي نفرين ضعيف تر از چيزي است که از محتواي کافئين قهوه انتظار مي رود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.