-
نویسندهنوشتهها
-
۸ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۸:۳۴ #70576
s.samadi
مشارکت کنندهبیماران دیابتی همیشه از مصرف قند و مواد نشاسته ای ( کربوهیدرات ها ) هراس دارند چراکه میگویند بدنبال مصرف این مواد قند خونشان بالا میرود.واقعیت این است که در بیماری دیابت برای جلوگیری از بروز كتوز باید حداقل %45-40 و حداكثر 65% انرژی مصرفی روزانه از كربوهیدرات تأمین شود.
در گذشته باور بر این بود كه قندهای ساده ( مثل قند و شكر و شیرینی ) باید از رژیم دیابتی ها جذف شده و بجای آنها مواد نشاسته ای مصرف شود ، زیرا قندهای ساده بسیار سریعتر از نشاسته هضم و جذب شده و هایپرگلایسمی را تشدید میكنند. ولی دلایل علمی برای تأیید این نظریه كافی نیست. اكنون گفته می شود ، قندهای ساده ، می توانند تا 10% كل كالری روزانه را تشكیل دهند. از آنجایی كه مغز و دستگاه عصبی نیاز مطلق به گلوكز دارند ، رژیم های كم كربوهیدرات توصیه نمی شوند و مقدار كل كربوهیدرات از 130 گرم نباید كمتر باشد زیرا باعث بروز كتوز می شود.۱۰ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۰:۰۵ #97613ناشناس
میهمانبه به چه مطلب بحث بر انگیز و جالبی گذاشتید. آخه موضوع قند های ساده برای دیابتی ها همیشه یک نگرانی هست.
شما نوشتید که قندهای ساده، می توانند تا 10% از كل كالری روزانه را تشكیل دهند. 10% زیاد نیست؟ مثلا 10% از 2000 کیلوکالری می شه 200 کیلوکالری : حدود 10 حبه قند. یعنی مجازه یک دیابتی با کالری روزانه 2000 کیلوکالری، مثلا 10 حبه قند بخوره ؟۱۱ خرداد، ۱۳۹۰ در ۰۷:۳۱ #97621s.samadi
مشارکت کنندهاین مطلب هنوز تایید نشده و قابل بحث تو متن هم به اون اشاره شده که جدیدا این موضوع مطرح شده و هنوز برای هیچ کدام از نظریه های قبلی و جدید دلایل علمی کافی وجود نداره ولی اگه من دیابتی بودم جانب احتیاط رو حفظ می کردم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







