هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین مصرف فیبر و دانه های کامل و سرطان کلون رکتال است این مطالعه به صورت کوهورت روی 291988مرد و 197623 زن بین سنین 50-71 سال صورت گرفت و برنامه غذایی آنها توسط پرسشنامه معتبر غذایی بررسی ششد در این مدت 2974 مورد ابتلا به سرطان کلون رکتال گزارش شد این پیگیری 5 سال به طول انجامید و در نهایت به این نتیجه دست یافتند که فیبر کل دریافتی با سرطان کلون رکتال ارتباط معکوس دارددر بررسی فیبر دریافتی از منابع مختلف غذایی تنها فیبر دریافتی از دانه ها با پایین آوردن خطر سرطان کلون رککتال در ارتباط بود دریافت دانه های کامل ارتباط معکوسی با سرطان کلون رکتال نشان داد و این ارتباط در مورد سرطان کلون رکتال قویتر از سرطان کلون بود.
منبع:AJCN