مصرف طولانی مدت قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم در ارتباط است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86081
    s.farzi
    مشارکت کننده

    پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که این امکان وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را کاهش دهد.

    محققان انگلیسی دریافتند، که مصرف روزی ۴ فنجان قهوه به مدت چند سال، خطر بروز سرطان رحم در زنان را ۲۵ درصد کاهش می دهد.

    نتایج بررسی ۲۶ ساله محققان دانشگاه هاروارد روی ۷۰ هزار زن داوطلب بیانگر این است که قهوه حاوی کافئین یا بدون کافئین در مقابله با این بیماری موثر است، اما چای در پیش گیری از این بیماری تاثیری ندارد. مصرف منظم قهوه، میزان هورمون هایی را که در ایجاد سرطان نقش دارد، کاهش می دهد.

    خطر بروز این بیماری با بالا رفتن سن، وزن و داشتن سابقه بیماری از طرف مادر افزایش پیدا می کند. از سویی محققان معتقدند، ورزش و حفظ وزن مناسب، بهترین راه برای پیش گیری از سرطان رحم است.

    قهوه به عنوان یک عامل پیشگیری کننده از سرطانهای مربوط به هورمون استروژن، چاقی و انسولین عمل می کند.

    پژوهشگران رابطه مصرف قهوه به طور دراز مدت و سرطان مخاط رحم را در ۶۷ هزار و ۴۷۰ زن بررسی کردند و آنها بعد از ۲۶ سال پیگیری ۶۷۲ مورد ابتلا به این نوع سرطان را مشاهده کردند.

    بر اساس این پژوهش، ارتباط مشابهی نیز درباره قهوه بدون کافئین مشاهد شد به گونه ای که مصرف روزانه دو فنجان باعث کاهش ۲۲ درصدی خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم می شود. و براساس آن نوشیدن قهوه برای آن دسته از بیماری‌های سرطانی که با چاقی، استروژن و انسولین مرتبط است، تاثیرات مثبت دارد.

    قهوه در مقایسه با بیش‌تر سبزیجات و میوه‌ها آنتی‌اکسیدان‌های بیش‌تری دارد. میزان تاثیر قهوه مصرفی افراد مشخص و محدود است. به عبارتی اگر فردی روزانه دو تا سه فنجان قهوه مصرف کند، خطر ابتلای او به این سرطان فقط تا هفت درصد کاهش می‌یابد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.