معمولاً صیفیجات پوست ضخیمی دارند. برخی از افراد، فقط قسمتهای نرم و شیرین آنها را مصرف میکنند و برخی دیگر هم تا ته آن را میخورند و فقط از پوسته نازکی از آن میگذرند. بهتر است بدانید اگر پوست ضخیم و بیرونی صیفیجات را به خوبی بشویید، میتوانید بدون نگرانی، تا آخرین ذرهای را که هنوز به پوست نرسیده، بخورید و اتفاقاً هرچه به سمت پوست بروید، تجمع فیبر بیشتر میشود و در سمت گوشت تجمع مواد قندی افزایش مییابد.
البته این نکته را به خاطر بسپارید که به خاطر تماس مستقیم پوست با خاک و انواع آفتکشها و حشرات مختلف، پوست صیفیجات بسیار آلوده هستند و باید پیش از قرار دادن آنها در یخچال یا مصرفشان، آنها را به خوبی بشویید تا آلودگیهای بیرونی با چاقو یا حتی دستتان به درون میوه منتقل نشود.