-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۰:۲۲ #70170mosaviمشارکت کننده
پژوهشگران علوم پزشکی تاکید می کنند نتایج تحقیقات نشان می دهد کودکانی که روزانه شیر مصرف میکنند، ۴۰ درصد کمتر از دیگران در بزرگسالی به سرطان روده دچار میشوند.
پروفسور «برایان کاکس» از دانشگاه «اوتاگو» در نیوزلند گفت: کودکانی که روزانه شیر در منزل یا مدرسه مصرف می کنند ۴۰ درصد کمتر به بیماری هایی مانند سرطان روده مبتلا می شوند زیرا “شیر” یک عامل دفاعی و حمایتی برابر بیشتر بیماری ها همچون سرطان روده است.
وی افزود: مصرف نکردن شیر در کودکی باعث میشود تا این افراد در بزرگسالی ۲۰ درصد بیش از دیگران به سرطانهای دستگاه گوارش مبتلا شوند.
پروفسور «برایان کاکس» گفت: در پژوهشی از ۵۶۲ فرد بزرگسال مبتلا به سرطان روده بین سنین ۳۰ تا ۶۹ سال، مشخص شد که این افراد در سنین چهار تا شش و در دوران کودکی و نوجوانی یا اصلا شیر مصرف نکرده و یا کمتر از حد معمول از این محصول لبنی استفاده کردهاند.
پژوهشگران تاکید می کنند تحقیقات زیادی وجود دارد مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می کنند، کمتر دچار حملات قلبی می شوند. همچنین مصرف شیر کم چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می برد، اما فراموش نکنید که منظور ما از شیر، نوع کم چرب آن است .
شیر برای داشتن ناخنها، دندانها و موهایی سالم تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین D باعث استحکام استخوانها و دندان ها و تقویت رشد موها و پیشگیری از ریزش آن ها می شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین A ، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می کند.
از آنجا که دوران نوجوانی و کودکی، مرحله ی خیلی مهم در سلامت جسمانی و روانی فرد است، رژیم غذایی سرشار از لبنیات و شیر در این دوران پایه گذار دوران جوانی و میانسالی و حتی سالمندی سالم تر به حساب می آید.
به علاوه، مطالعات نشان می دهد کودکانی که روزانه شیر مصرف می کنند، از سایر کودکانی که علاقهای به خوردن آن ندارند، باهوش ترند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.