محققان دانشگاهی با مطالعه بر روی خرگوشها دریافتند: میتوان از شوید به عنوان دارویی مؤثر در کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی ناشی از غذاهای پرچرب استفاده کرد.
افزایش چربی بعد از صرف غذا، بویژه از طریق افزایش لیپو پروتئین غنی از تریگلیسرید، یکی از زودرسترین تغییراتی است که در فرآیند آتروژنز اهمیت دارد و سبب پیشرفت بیماری قلبی – عروقی میشود.
نتایج مطالعه ای حاکی از اثرات مثبت شوید در کاهش فاکتورهای التهابی و لیپیدی و آنزیمهای کبدی است. بنابراین به نظر میرسد که شوید میتواند به عنوان یک داروی مؤثر در کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی ناشی از غذاهای پرچرب مورد استفاده قرار گیرد.