برای اولین بار مطالعات علمی کاملا ثابت کرده اند که مصرف سیب سبب افزایش 10 درصدی طول عمر می گردد. این مطالعه بر روی کرم میوه انجام گرفته که سالانه در صدها مطالعه از آنها استفاده می گردد و نتیجه حاصل از این مطالعات را می توان به انسان تعمیم داد.
رادیکال های آزاد در فرایند پیری و ایجاد بیماری های نقش اصلی را بازی می کنند و آنتی اکسیدان ها می تواندد از صدمات ناشی از آنها پیشگیری کنند. میوه ها و سبزیجات خصوصا گوجه، بروکلی، تمشک و آلبالو و سیب از منابع غنی آنتی اکسیدان ها محسوب می شوند.
این مطالعه نشان داد مصرف سیب نه تنها طول عمر کرم میوه را افزایش داد بلکه توانایی آنا در حرکت را نیز بالا برد.
ACS Juornal of agricultural anf food chemistry