مصرف سس گوجه فرنگي و کاهش احتمال بروز سرطان پانکراس

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75001
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    محققان با انجام مطالعاتي دريافته اند، چنانچه سس گوجه فرنگي به طور منظم در رژيم غذايي گنجانده و مصرف شود،احتمال بروز سرطان پانکراس تا يک سوم کاهش مي يابد.

    ضمن آنکه مشخص گرديده است، مصرف گوجه فرنگي تا به اين اندازه در پيشگيري از بروز اين سرطان موثر نخواهد بود. دانشمندان در حال انجام مطالعات بيشتر در اين زمينه هستند.

    بر اين اساس محققان مصرف سس گوجه فرنگي را به صورت منظم و روزانه توصيه مي کنند.

    #98946
    e.amini
    مشارکت کننده

    منظورشون مصرف این سس های آماده است یا رب؟ چون سس های آماده که معمولا به خاطر نمک زیاد و مدت ماندگاری زیاد و از دست دادن آنتی اکسیدان ها زیاد قابل توصیه نیستند.

    #98950
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    به نظر من هم منظور رب گوجه فرنگی سالمی است که در منزل تهیه شود . به هر حال مصرف نگه دارنده ها به مقدار زیاد عوارضی را در بلند مدت به همراه خواهد داشت.

    #98951
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بله حتما همین طوره، گوجه فرنگی پخته و سس گوجه فرنگی غلظت لیکوپن بالاتری داره و خواص ضد سرطانیش بیشتره

    #98979
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    البته نمیشه گفت غلظت لیکوپن بیشتری داره . در حقیقت کاروتینوئید های حرارت دیده و یا همراه با اسید چرب غیر اشباع خیلی بهتر جذب و تبدیل به ویتامین A میشه .

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.