محققان دانشگاه هاوايي می گویند نتايج يك مطالعه كه به تازگي صورت گرفته نشان مي دهد كه مصرف ميوه و سبزيجات فراوان خطر ابتلا به نوع مهاجم سرطان مثانه را در زنان كاهش مي دهد.
در اين مطالعه محققان اطلاعات پرونده ۱۸۵ هزار و ۸۸۵ فرد بزرگسال را به مدت ۵/۱۲ سال بررسي كردند.
در مدت انجام اين مطالعه ۱۵۲ زن و ۴۲۹ مرد به سرطان مثانه مبتلا شدند.
محققان در اين بررسي متوجه شدند، زناني كه سبزي و ميوه بيشتري مصرف كرده بودند كمترين ميزان خطر ابتلا به سرطان مثانه را داشتند.
اين مطالعه نشان داد خطر ابتلا به سرطان مثانه در زناني كه سبزيجات زرد و نارنجي مصرف مي كنند ۵۲ درصد كمتر از ديگر زنان است.
همچنين زناني كه ميزان مصرف روزانه ويتامين هاي A ، C ، E در آنان بيشتر بود، كمترين ميزان خطر ابتلا به سرطان مثانه را داشتند.