مصرف سبزی و میوه و کاهش خطر سرطان مثانه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81237
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    محققان دانشگاه هاوايي می گویند نتايج يك مطالعه كه به تازگي صورت گرفته نشان مي دهد كه مصرف ميوه و سبزيجات فراوان خطر ابتلا به نوع مهاجم سرطان مثانه را در زنان كاهش مي دهد.
    در اين مطالعه محققان اطلاعات پرونده ۱۸۵ هزار و ۸۸۵ فرد بزرگسال را به مدت ۵/۱۲ سال بررسي كردند.
    در مدت انجام اين مطالعه ۱۵۲ زن و ۴۲۹ مرد به سرطان مثانه مبتلا شدند.
    محققان در اين بررسي متوجه شدند، زناني كه سبزي و ميوه بيشتري مصرف كرده بودند كمترين ميزان خطر ابتلا به سرطان مثانه را داشتند.
    اين مطالعه نشان داد خطر ابتلا به سرطان مثانه در زناني كه سبزيجات زرد و نارنجي مصرف مي كنند ۵۲ درصد كمتر از ديگر زنان است.
    همچنين زناني كه ميزان مصرف روزانه ويتامين هاي A ، C ، E در آنان بيشتر بود، كمترين ميزان خطر ابتلا به سرطان مثانه را داشتند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.