نتايج مطالعهاي 10 ساله كه توسط محققان آمريكايي انجام شده نشان داد مرداني كه بهمدت ۱۰ سال هر روز يك همبرگر ۱۰۰ گرمي يا معادل آن گوشت قرمز مصرف كردهاند20 تا ۲۲ درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان و ۲۷ تا 50 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ در اثر بيماريهاي قلبي قرار ميگيرند.
در اين مطالعه محققان بيش از 545000 فرد ۵۰ تا ۷۱ سال را بهمدت ۱۰ سال از نظر الگوي غذايي مورد بررسي قرار دادند. در پايان دوره ۱۰ ساله ۷۰ هزار نفر از اين تعداد فوت کرده بودند . درعين حال محققان ساير عوامل خطر نظير كشيدن سيگار و سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان را نيز در نظر گرفته بودند.
در اين تحقيق افرادي كه مقدار بيشتري گوشت سفيد اعم از مرغ يا ماهي را در رژيم غذايي خود گنجانده بودند كمتر در معرض خطر مرگ بودند.
http://www.vegnews.net