مصرف زیاد گوشت قرمز و افزایش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70215
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نتايج مطالعه‌اي 10 ساله كه توسط محققان آمريكايي انجام شده نشان داد مرداني كه به‌مدت ۱۰ سال هر روز يك همبرگر ۱۰۰ گرمي يا معادل آن گوشت قرمز مصرف كرده‌اند20 تا ۲۲ درصد بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان و ۲۷ تا 50 درصد بيشتر در معرض خطر مرگ در اثر بيماري‌هاي قلبي قرار مي‌گيرند.
    در اين مطالعه محققان بيش از 545000 فرد ۵۰ تا ۷۱ سال را به‌مدت ۱۰ سال از نظر الگوي غذايي مورد بررسي قرار دادند. در پايان دوره ۱۰ ساله ۷۰ هزار نفر از اين تعداد فوت کرده بودند . درعين حال محققان ساير عوامل خطر نظير كشيدن سيگار و سابقه خانوادگي ابتلا به سرطان را نيز در نظر گرفته بودند.
    در اين تحقيق افرادي كه مقدار بيشتري گوشت سفيد اعم از مرغ يا ماهي را در رژيم غذايي خود گنجانده بودند كمتر در معرض خطر مرگ بودند.

    http://www.vegnews.net

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.