تحقیقات جدید محققان آمریکایی که در مجله نیچر مدیسین (Nature Medicine) منتشر شده است نشان داد، ماده ای به نام کارنتین موجود در گوشت قرمز به قلب انسان آسیب میرساند.
به گزارش سلامت نیوز محققان آمریکایی گفتند: گوشت قرمز در روده انسان به وسیله یک نوع باکتری تجزیه میشود که به افزایش میزان کلسترول منتهی میشود و درنتیجه به بیماری قلبی منجر میشود.
متخصصان تغذیه هشدار دادند که افرادی که از مکملهای حاوی کارنیتین استفاده میکنند نیز، در معرض خطر قرار دارند.
چربی اشباء نشده و مواد نگهدارنده در گوشتهای فرآوری شده برای انسان تاثیر منفی دارد اما با این وجود این تمام داستان نیست.
کلسترول و چربی اشباء شده در گوشتهای کم چرب قرمز کمتر وجود دارند، بنابراین باید مورد دیگری باشد که در بالا بردن میزان بیماریهای قلبی دخالت داشته باشد.
از اینرو محققان توصیه میکند که افراد روزانه بیش از 70 گرم گوشت قرمز و فرآوری شده استفاده نکنند.