-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ مهر، ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۸ #74342
ezamani
مشارکت کننده[align=justify] محققان دریافتند که خوردن فستفودها خطر افسردگی را بیش از 50 درصد افزایش میدهد. غذایی که ما میخوریم، مواد لازم برای متابولیسم، ساخت و ترمیم بافتها و سلولها، بویژه در مغز را تامین میکند. بخش خاکستری مغز عمدتا از اسیدهای چرب امگا- 3 ، DHA و EPA تشکیل میشود و این اسیدهای چرب فراوانترین اسیدهای چرب با چند باند دوگانه در بافتهای عصبی هستند.
غذاهای تجاری آماده یا غذاهای سرخ شده عمدتا حاوی چربیهای جامد و اسید چرب ترانس هستند که برای بدن مضرند. این چربیها نه تنها خطر بیماریهای قلبی را افزایش میدهند، بلکه با عملکرد طبیعی انتقالدهندههای عصبی در مغز تداخل یافته و فعالیت الکتریکی طبیعی مغز را که برای پیامرسانی لازم است، دچار اشکال میکنند.
عمدتا افرادی که بیشتر از غذاهای آماده استفاده میکنند، ویژگیهای خاصی دارند. معمولا مصرف این نوع غذاها در افراد مجرد، بیتحرک و با عادات غذایی نادرست بیشتر است. به علاوه این افراد از مواد غذایی مفید مانند میوه، سبزی، مغزها، ماهی و روغن زیتون نیز به میزان کمتری استفاده میکنند و غالبا سیگار میکشند و اضافه وزن داشته یا چاق هستند. چاقی خود میتواند زمینهساز بروز مشکل افسردگی باشد. بنابر مطالعات انجام شده رابطه متقابلی بین چاقی و افسردگی وجود دارد. شیوع افسردگی در افراد چاق حدود 3 برابر افراد دیگر است. افراد چاق به علت تصویر ذهنی بدی که از شکل ظاهری بدن خود دارند، اعتماد بهنفس کمتری داشته و مهارت کافی در رویارویی با وقایع اجتماعی را نخواهند داشت. از سوی دیگر، این افراد با بینش منفی اطرافیان و جامعه مواجه هستند. این عوامل باعث انزوا و کنارهگیری افراد چاق از مناسبات اجتماعی و در نتیجه اختلالاتی نظیر افسردگی میشود.
[/align] -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.