مصرف زیاد انگور و چای سبز میتواند سبب بروز فقر آهن شود.
مصرف پلی فنولهای خاص، به عنوان مواد موجود در بسیاری از میوهها و سبزیها، میزان جذب آهن را در بدن پایین میآورد و در نتیجه خطر بروز فقر آهن را تشدید میکند.
پلی فنولها بعنوان موادی شناخته شدهاند که اثرات مفید بسیاری روی سلامت انسان دارند مثلا از بروز انواع مختلف سرطانها جلوگیری میکنند، متابولیسم استخوانها را تقویت کرده، تراکم املاح استخوانی را بهبود میبخشند و همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهند.
اما تاکنون بسیاری از افراد هرگز این تصور را نکردهاند که آیا پلی فنولها روی جذب تغذیهای میتواند تاثیری داشته باشد.