مصرف زیاد اسیدفولیک، ریسک بروز اوتیسم را بالا می‌برد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95339
    ezamani
    مشارکت کننده

    زنان باردار معمولا برای حفظ سلامت مغزی و نخاعی نوزاد خود به میزان زیادی اسیدفولیک در رژیم غذایی‌شان یا از طریق مکمل‌های ویتامین مصرف می‌کنند.

    اما مطالعه اخیر محققان دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا نشان می‌دهد وجود مقادیر بالای فولات (ویتامین B۹) و ویتامین B۱۲ در بدن مادر، خطر ابتلا نوزاد به اختلال اوتیسم را افزایش مي‌دهد.

    دنیل فالین، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مصرف مقدار مناسب فولات خوب است، اما مصرف بیش از اندازه بالای آن می‌تواند مضر باشد. در حقیقت مکمل‌ها از اهمیت بالایی برخوردارند. ما نمی‌خواهیم افراد از گفته ما اینگونه استنباط کنند که باید مصرف مکمل‌های ویتامین را در صورت بارداری قطع کنند.»

    در این مطالعه محققان دریافتند مادرانی که دارای میزان بسیار بالای فولات در زمان زایمان‌شان بودند دو برابر بیش از مادران دارای میزان عادی فولات صاحب کودک مبتلا به اوتیسم شدند.

    محققان همچنین دریافتند مادران دارای میزان بیش از اندازه B۱۲ سه برابر بیشتر دارای کودک مبتلا به اوتیسم بودند.

    ریسک داشتن کودک مبتلا به اوتیسم در بین مادرانی که همزمان دارای میزان بالای فولات و B۱۲ بودند به مراتب بیشتر و ۱۷ برابر مادران با میزان نرمال هر دو ماده مغذی بود.

    فولات به شکل طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود، درحالی‌که نوع ترکیبی و مصنوعی آن به شکل اسیدفولیک به نان و غلات اضافه شده و همچنین به شکل مکمل‌های ویتامین موجود است.

    فالین اضافه مي‌كند: «زنانی که مکمل‌های B۱۲ و فولات را سه تا پنج بار در هفته مصرف می‌کنند کمتر احتمال دارد که صاحب فرزندان مبتلا به اوتیسم شوند، بخصوص در مواردی‌که این مکمل‌ها را در سه ماهه اول و دوم بارداری مصرف کرده باشند.»

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.