مصرف زیاد استیك خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77587
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بررسی كارشناسان سرطان كالیفرنیا نشان می‌دهد كه مصرف استیك پخته‌شده در ماهیتابه با شعله زیاد خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 40 درصد افزایش می‌دهد.
    مضرات گوشت قرمز بارها به طرق مختلف تاكید شده است ولی این اولین باری است كه تاثیر مستقیم گوشت قرمز بر سرطان پروستات بیان می‌شود. البته نحوه پخت غذا نیز بسیار موثر است و می‌توان خطرات ناشی از گوشت قرمز را با رعایت اصول سلامت در هنگام طبخ به حداقل كاهش داد. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد كه طبخ گوشت قرمز در دمای بالا خطر ابتلا به سرطان را تا اندازه زیادی افزایش می‌دهد؛ در حال حاضر خطرناك‌ترین روش برای طبخ گوشت قرمز سرخ كردن آن در دمای بالا در تابه است. جالب است بدانید كه یكی از سمی‌ترین مواد غذایی شناخته شده تا امروز كباب كوبیده است؛ البته باید گفت كه همبرگر نیز دست كمی از كباب كوبیده ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.