مصرف زرشک براي کبد مفيد است

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76592
    zghasemi
    مشارکت کننده

    گياه زرشک براي برطرف کردن بيماري هاي کبدي مفيد است.- تقويت کننده قلب و کبد مي باشد.- زرشک قابض است و مصرف آن براي درمان بواسير خوني مفيد و صفرابر مي باشد.- براي برطرف کردن ناراحتي هاي دهان دم کرده زرشک راغرغره کنيد.از ريشه و پوست ساقه زرشک نيز استفاده هاي زيادي مي شود از جمله خواص آن مي توان به موارد زير اشاره کرد:
    1 – صفرابر و مسهل است.
    ۲ – کبد را پاک و تقويت مي کند.
    3 – اعمال دستگاه گوارش را منظم و سوءهاضمه را از بين مي برد.
    ۴ – بي اشتهايي را برطرف مي کند.
    ۵ – براي درمان يبوست مفيد است و به درمان زردي و يرقان کمک مي کند.
    ۶ – مصرف آن براي افرادي که به نقرس و روماتيسم مبتلا هستند توصيه مي شود.
    ۷ – مبتلايان به ورم طحال نيز مي توانند از اين گياه کمک بگيرند.
    ۸ – ريشه و ساقه زرشک براي درمان واريس مفيد است.
    ۹ – سوزش ادرار را برطرف مي کند.
    ۱۰- فشار خون را پايين مي آورد..

    #99951
    ezamani
    مشارکت کننده

    باید توجه داشت که مصرف مقدار زیاد زرشك و یا ریشه و ساقه و برگ آن برای زنان حامله مناسب نیست، زیرا رحم را تحریك می كند و ممكن است باعث سقط جنین شود. همچنین مصرف زیاد این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و جذب ویتامین های گروه B را در بدن مختل كند

    #99953
    هانیه
    مشارکت کننده

    شنیدم آب زرشک واسه چربی خون خوبه آره؟

    #99956
    s.samadi
    مشارکت کننده

    زمينه و هدف: کاهش دادن سطح گلوکز و ليپيدهای سرم در بيماران ديابتی با استفاده از گياهان دارويی از اهميت بالينی زيادی برخوردار ميباشد. در تحقيق حاظر بر آن شديم تا اثر پيشگيرانهی عصاره آبی ريشه زرشک بر ميزان گلوکز، انسولين و چربي های سرم در موش های صحرايی ديابتی را بررسی کنيم.
    مواد و روش ها: چهل سر موش صحرايی نر به ۵ گروه تقسيم شدند: 1) گروه کنترل (N) که آب مقطر را به مدت شش هفته دريافت کردند، 2) گروه نرمال + زرشک (N+B) که عصاره ريشه زرشک را روزانه به مدت شش هفته توسط دستگاه گاواژ معدی دريافت کردند، 3) گروه ديابتی (D)، 4) گروه ديابتی + زرشک _ قبل (D+Bb) که برای سه هفته قبل و سه هفته بعد از تزريق STZعصاره ريشه زرشک دريافت کردند، 5) گروه ديابتی+ زرشک_ بعد (D+Ba) که بعد از تزريق STZ و ديابتی شدن به مدت سه هفته عصاره ريشه زرشک دريافت کردند. گروه های تحت درمان، mg/kg/day500 عصاره ريشه زرشک را به وسيله گاواژ معدی دريافت نمودند. دوره آزمايش برای هر موش شش هفته بود.
    يافته ها: نتايج نشان داد ديابت باعث افزايش معني داری در ميزان مصرف غذا، گلوکز خون، کلسترول تام (TC) ، تری گليسريد LDL-C و (TG) و کاهش معني داری در ميزان HDL-C، انسولين و وزن بدن در گروه ديابتی نسبت به ساير گروه ها شد. مصرف ريشه زرشک موجب هدايت اين تغييرات به حدود طبيعی شد، به طوری که مصرف ريشه زرشک در گروه D+Bb اختلاف معني داری را در همهی عوامل مورد بررسی در مقايسه با گروه D+Ba ايجاد کرد.
    نتيجه گيری: در اين مطالعه، برای اولين بار نشان داده شد که مصرف ريشه زرشک قبل از ايجاد ديابت منجر به بهبودی بيشتر در سطوح گلوکز خون، انسولين و چربي های سرم نسبت به گروهی می‌شود که پس از ايجاد ديابت ريشه زرشک دريافت می‌کردند. بنابراين، ريشه زرشک می‌تواند هر دو نقش پيشگيری کننده و درمانی را در برابر عوارض ديابت ايفا نمايد

    #99963
    zghasemi
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود..پس نتیجه این میشه که زرشک باعث کاهش عوارض دیابت از جمله کاهش چربی خون می شود

    #99966
    madjd
    مدیرکل

    مطالعه جالبی بوده
    کجا چاپ شده؟
    مطالعه انسانی هم انجام شده؟

    #99967
    s.samadi
    مشارکت کننده

    در مجله علوم پزشکی دانشگاه فسا چاپ رسیده . ولی از امجام نوع انسانی آن بی اطلاع هستم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.