مصرف زالزالک سبب جلوگیری از چاقی و کاهش التهاب می گردد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69399
    mosavi
    مشارکت کننده

    تحقیقات نشان می دهد، زالزالک یک مکمل غذایی مقوی است و در تعادل وزن، گلوکز خون و کاهش التهاب نقش موثری دارد.
    بوته های جنگلی زالزالک با رنگ قرمز روشن و تیره و ارغوانی دارای طعم دلنشینی است و از این میوه به صورت خشک شده هم استفاده می شود و از برخی قسمت های آن چای تهیه می کنند. این میوه به علت داشتن مقادیر بالایی از مواد آنتوسیانین بسیار مفید است و در رنگ های آن، آنتوسیانین های زیاد و متفاوتی یافت می شود که دانه های زالزالک را از فشار اکسایشی نور خورشید حفظ می کند. مصرف زالزالک بدن را از موقعیت های زیان آور مانند قرار گرفتن در معرض آلودگی و رادیکال های آزاد حفظ می کند. مصرف این میوه بر روی بیماری های مختلفی از سرطان گرفته تا چاقی اثر مثبت می گذارد و این اثر به دلیل خواص ضد التهابی ماده آنتوسیانین موجود در آن است. به طوری که ثابت شده بسیاری از بیماری ها به دلیل التهاب های کنترل نشده ای است که دامن گیر ما می شوند؛ بنابراین مصرف این میوه توصیه می گردد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.