مصرف روزانه ۲۴ گرم آجیل از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72726
    araghi
    مشارکت کننده

    ر این پژوهش آمده است: خوردن 23.8 گرم آجیل در روز، گرسنگی را برطرف و به کاهش وزن، فشارخون و میانگین قند خون که همگی از عوامل خطرناک ابتلا به بیماریهای قلبی است، کمک می‌کند. پژوهشگران دو دانشگاه بارسلونا و روویرا‌ای ویرگیلی برای اولین بار ارتباط خوردن آجیل با افزایش میانگین هورمون سرتونین را دریافتند؛ هورمونی که باعث کاهش اشتها و افزایش حس خوشبختی می‌شود و سلامت قلب را بهبود می‌بخشد. دانشمندان گفتند: این امر فقط نیازمند خوردن روزانه 23.8 گرم آجیل متشکل از گردو، بادام و فندق است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.