-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ بهمن، ۱۳۹۰ در ۰۲:۰۸ #72314n.fazelمشارکت کننده
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می دهد.
کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده اند.
این کارشناسان تاکید کردند: مصرف ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را ۱۹ درصد تشدید می کند.
این خطر در صورتی کاهش پیدا می کند که خوردنی هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.
اما نکته مثبت این است که این فاکتورهای خطرزا به محضی که پروتئین های سالم جایگزین گوشت قرمز شوند برطرف شده و از شدت آنها کاسته می شود.
این یافته حاصل نتایج پرسشنامه هایی است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار داوطلب تکمیل شده بود. این افراد بین ۱۴ تا ۲۸ سال تحت نظارت قرار داشتند.
طبق آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، در حال حاضر نزدیک به ۳۵۰ میلیون فرد بالغ در جهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از ۱۱ درصد افراد بالغ بالای ۲۰ سال در آمریکا به این بیماری دچار هستند.
دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می شود و معمولا عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می شوند.
پژوهشگران تاکید می کنند جایگزین کردن گوشت قرمز با پروتئین سالم از محصولات لبنی کم چرب ، آجیل یا غلات سبوس دار به میزان قابل توجهی موجب کاهش خطر دیابت نوع ۲ می شود .
آنان تاکید می کنند جایگزین کردن یک وعده در روز گوشت قرمز با یک وعده از غلات با کاهش خطر ۲۱ درصدی دیابت همراه است کاهش می یابد .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.