-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ مهر، ۱۳۹۱ در ۰۲:۳۷ #74299r.ahmadiمشارکت کننده
مصرف دارچین از بیماری دیابت (قند خون) جلوگیری میکند.
به گزارش ايسنا ، به نقل از پايگاه اينترنتي رويترز ، در اين مطالعه بيماران ديابتي كه به مدت 40 روز ، روزانه يك گرم دارچين به رژيم غذايي معمولي خود افزودند ، ميزان قند خون و كلسترول و چربي ها خونشان تا 30درصد كاهش يافت . ( كم شدن ميزان كلسترول ، قند و چربي خون در بدن بيمار ديابتي تاثير مفيدي دارد ) وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست مي دهد ديابت نوع دوم بروز مي كند . انسولين قند را از غذا به سلول هاي بدن منتقل مي كند تابه عنوان انرژي مورد استفاده قرار گيرد ، در نتيجه مقدار قند يا گلوكز در خون بالامي رود و منجر به خستگي و تاري ديد مي شود . افزايش قند خون در دراز مدت مي تواند خطرابتلا به بيماري هاي قلبي ، نارسايي كليوي ونابينايي را افزايش دهد . افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه ، آب پرتقال يا غلات مفيد است با جوشاندن آب بايك تكه دارچين به راحتي مي توان چاي دارچين نيز تهيه كرد . دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري مي كند . دارچين حاوي برخي موادي است كه مصرف زياد آن مي تواند سمي باشد بنابر اين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت شود . در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آن آرد گندم به عنوان دارونما مصرف كردند آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده شد . ميزان گلوكز ، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30 درصد كاهش يافت اما هيچگونه تغييري دركساني كه دارونما دريافت كردند مشاهده نشد . دارچين حاوي تركيباتي است كه بازدهي انسولين را افزايش مي دهد و توانايي هورمون انسولين درانتقال گولكز به سلول ها را بهبود مي بخشد . دارچين تقريباً هيچ كالري ندارد به همين خاطر ديابتي ها بدون خطر چاق شدن مي توانند طعمي به غذاي خود ببخشنددرمان دیابت و قند خون با شربت کاملا گیاهی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.