مصرف حبوبات، جذب چربی های مضر را كاهش می دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71595
    v.fazel
    مشارکت کننده

    حبوبات، منابع گیاهی حاوی مقادیر زیادی پروتئین، كربوهیدرات و مواد معدنی شامل آهن، كلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه ب هستند.
    به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، حبوبات، مواد غذایی كم چرب با خواص زیاد و بسیار مفید برای بدن هستند. حبوبات منبع مهم پروتئین گیاهی و گلوسیدها محسوب می شوند.
    سایت اینترنتی هوفودز در مقاله جدیدی منتشر كرد: حبوبات با وجود خواص زیادی كه دارند فاقد برخی از اسیدهای آمینه هستند و به همین خاطر است كه اغلب با موادغذایی دیگر مثل غلات و مواد غذایی چرب مصرف می شوند تا كمبود این اسید آمینه ها جبران شود. معمولا توصیه می شود كه حبوبات را قبل از پختن، یك شب كامل در آب خیس كنید و در یخچال بگذارید. با این روش حبوبات زودتر می پزند و آنزیم های بیشتری آزاد می كنند كه در نتیجه به هضم آنها كمك می كند.
    حبوبات همچنین سرشار از موادی به نام «فیتونوترنیت ها» هستند كه ماده ای موثر برای مقابله با بیماری های مختلف است. حبوبات منبع مرغوبی از «فولات» یا همان ویتامین ب ۹ هستند كه در مادران باردار باعث رشد مناسب جنین می شود. این مواد غذایی هم چنین برای افراد دیابتی مفید هستند. مصرف حبوبات برای قلب نیز سودمند است چون میزان كلسترول مضر (LDL) و همچنین میزان تری گلیسیرید را كاهش می دهند.
    پزشكان معتقد هستند افرادی كه قصد دارند جذب چربی های اشباع شده و مضر را كاهش دهند می توانند حبوباتی چون لوبیا و عدس را جایگزین گوشت قرمز كنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.