مصرف بیش از حد جگر در دوران بارداری مشکل آفرین است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70559
    ناشناس
    میهمان

    برخلاف تصور مردم كه خوردن جگر در دوران حاملگی مفید است، مصرف بیش از حد آن می‌تواند اثرات سوء بر روی جنین داشته باشد.
    جگر غذای بسیار مقوی است كه سرشار از ویتامین A می‌باشد، ولی مصرف بیش از حد آن به علت افزایش میزان ویتامین A كه یك ویتامین محلول در چربی است (بیش از IU ۱۰۰۰۰ در روز)می‌تواند باعث نقایص بدو تولد در جنین شود.
    پزشکان توصیه می‌کنند که زنان حامله می‌توانند حداکثر یك سیخ جگر در هفته مصرف كنند.
    لازم به ذكر است، بتاكاروتن كه پیش‌ساز ویتامین A است و در مواد غذایی مانند هویج وجود دارد این عارضه را نداشته و مصرف این مواد مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.