30گرم بادام، 35 درصد از نياز روزانه بدن را به ويتامين E تامين ميكند. بادام همچنين سرشار از منيزيم است كه براي تنظيم فشار در رگها ضروري است.
بادام بيشتر از جو يا اسفناج، منيزيم دارد، و هنگامي که به مقدار کافي منيزيم در بدن باشد در خون جريان مييابد و اکسيژن و مواد مغذي را سريعتر حمل ميکند و از افزايش ضربان قلب پيشگيري ميکند.
چربي موجود در بادام از جنس همان چربي است که در روغن زيتون يافت ميشود و به همين خاطر براي سلامت قلب مفيد است. بادام ميتواند ميزان کلسترول بد خون را پايين آورده و خطر بروز امراض قلبي را کاهش دهد. همچنين يك چهارم فنجان بادام بيش از 4 گرم فيبر دارد كه براي عملكرد مناسب دستگاه گوارش ضروري است.