مصرف این نوع نان از کم خونی پیشگیری می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87829
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مصرف نان‌هایی که با خمیر ترش تهیه می‌شوند به جذب بهتر آهن کمک زیادی کرده و از این طریق می‌تواند از بروز کم خونی تا حد قابل ملاحظه‌ای پیشگیری کند.

    متاسفانه در تهیه بسیاری از نان‌ها به تاثیر نان بر روی بدن توجه نمی‌شود و بسیاری از نانوایان تنها به فکر سود هستند.

    باید نان‌هایی مصرف شوند که بهتر در بدن هضم و جذب می‌شوند، مصرف نان‌هایی که با خمیر ترش تهیه می‌شوند به جذب بهتر آهن کمک زیادی کرده و از این طریق می‌تواند از بروز کم خونی تا حد قابل ملاحظه‌ای پیشگیر کند. آرد سبوس‌دار ماده‌ای بنام فی تین دارد که این ماده مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و کلسیم را جذب کرده و مانع استفاده بدن از این مواد و عناصر معدنی ضروری می‌شود.

    در واقع اگر برای تهیه نان از خمیر مایه جوش شیرین استفاده شود، در آن صورت تجزیه فی تین به درستی انجام نمی‌شود و در نتیجه عناصر معدنی جذب نمی‌شوند.

    در مقابل اگر خمیر توسط خمیر ترش ور بیاید، ماده فی تین تجزیه شده و عناصر معدنی بهتر و با سهولت بیشتری جذب می‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.