سرطان معده ( Gastric Cancer ) دومین دلیل مرگ بر اثر سرطان در جهان می باشد. رشد این سرطان در دهه های اخیر موجب انجام مطالعات اپیدمیولوژیک زیادی در این زمینه گردیده است. به دلیل افزایش عادات غذایی نادرست مانند مصرف الکل، بخشی از مطالعات مرتبط با این بیماری به ارتباط بین مصرف الکل و خطر بروز سرطان معده اختصاص داده شده است.
در این مطالعه پی بردند که مصرف زیاد الکل (بیش از 60 گرم در روز) با خطر بروز سرطان معده رابطه مستقیم دارد، در آنالیز مرتبط با نوع نوشیدنی الکلی دریافتی، بین مصرف آبجو (مصرف بیش از 30 گرم در روز) و سرطان معده رابطه مستقیم دیده شد، در این مطالعه دریافتند که مصرف بالای نوشیدنی های الکلی خصوصا آبجو موجب افزایش خطر بروز سرطان معده ( خصوصا در بخش روده ای معده یعنی انتهای معده) می شود.