. مصرف اسيدهاي چرب امگا-۳ كارايي شيمي‌درماني را افزايش مي‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76377
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بيماران سرطاني مي‌توانند با گنجاندن مواد غذايي حاوي اسيد چرب امگا-3 در رژيم غذايي خود، تاثير شيمي درماني و يا اشعه درماني را به نحو مؤثري افزايش دهند.

    بررسي‌هاي انجام شده روي خواص اسيد چرب خانواده امگا-3 نشان مي‌دهد اين مواد ديواره سلولهاي سرطاني را به شدت ناپايدار مي‌كند و آنها را در مقابل داروها و اشعه آسيب پذير مي‌كند.

    مصرف موادي همچون تخم مرغ و روغن ماهي را براي بيماران مبتلا به سرطان ضروري است و ماده امگا-3 غير از افزايش تاثير درمان، از رشد و گسترش تومورها در بدن نيز جلوگيري مي‌كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.