مشکل گوارشي داريد؟نان سنگک بخوريد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86834
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    دکتر غلامرضا کردافشاري، استاد دانشکده طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران در هفته نامه سلامت نوشت: بهترين نان، ناني است که از گندم سالم رسيده تهيه شود که سبوس آن را به حد متوسط جدا، آرد و خمير کنند، سپس آن را ورز دهند و خمير ترش يا خميرمايه را اضافه کنند و بگذارند اين خمير وربيايد و پف کند. ناني که سبوسش را نگرفته باشند، سريع‌تر از دستگاه گوارش خارج خواهدشد. از اين رو به افرادي که مشکل هضم و جذب دارند يا دچار مشکلات گوارشي هستند، توصيه مي‌شود نان‌هاي کامل مانند سنگک بخورند. اين نان‌ها براي برخي افراد حالت ملين هم دارند.

    از طرف ديگر، هرچند نان‌هايي که سبوس‌ آنها کامل گرفته شده هم به‌سرعت از معده خارج مي‌شوند اما مصرف مداوم آنها مي‌تواند باعث ابتلا به انسداد کبد و سنگ کليه شود. ناني که ميزان سبوس آن در حد متوسط باشد، مغذي است ولي مصرف زياد آن براي افرادي با مزاج گرم توصيه نمي‌شود. نان گندم تازه، خشک‌کننده رطوبت معده، چاق‌کننده و مقوي بدن است. در مقاله‌هاي طب نوين هم آمده است ناني که خمير آن با خمير ترش و به‌صورت طبيعي عمل آيد، کمتر باعث افزايش قند خون مي‌شود و بدن هم راحت‌تر مي‌تواند از ريزمغذي‌هاي موجود در آن استفاده کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.