-
نویسندهنوشتهها
-
۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۲ #77884zahra jamshidiمشارکت کننده
ترش كردن
دليل: دليل ترش كردن، روزهداري نيست بلکه خوابيدن بعد از صرف سحري است. مصرفهايي غذايي چرب و شيرين هم ميتواند باعث ترش كردن بعد از صرف وعده سحري يا افطار يا تشديد اين حالت در طول روز شود.
راهحل: كاهش مصرف موادغذايي چرب و شيرين در وعدههاي دوگانه و نخوابيدن بلافاصله بعد از صرف غذا مانع بروز ترش كردن بعد از سحري و برخاستن از خواب ميشود.
دلدرد
دليل: علت اين درد روزهداري نيست. پرخوري و تندغذاخوردن بعد از ناشتايي طولاني عامل بروز دل درد است. در ناشتاييهاي طولانيمدت، طبيعي است که معده كوچك ميشود و اگر موقع افطار حجم بالايي از موادغذايي را وارد آن کنيد يا تند غذا بخوريد، باعث دلدرد خواهد شد. در ضمن، بسياري از افراد بهدليل گرماي هوا، روزه خود را با شربت يا ميوههاي آبدار خنك مثل هندوانه باز ميكنند در حالي كه مصرف آب و نوشيدنيهاي خنك و شيرين براي شروع افطار توصيه نميشود زيرا احتمال بروز دلدرد را بيشتر خواهد كرد.راهحل: آرام غذاخوردن و 2 قسمت كردن افطاري و شام ميتواند تا حد زيادي جلوي دلدرد را بگيرد. بهتر است در وعده افطار فقط يك چاي ولرم يا شير گرم با مقداري نان و پنير بخوريد تا قندخون را افزايش دهد و تا حدي جلوي ضعف را بگيرد و كمي بعد، غذاي اصلي را ميل كنيد.
يبوست:
دليل: كم غذا خوردن يا غذا نخوردن طولانيمدت و انتخاب غلط موادغذايي در وعدههاي دو افطار و سحر عامل كاهش حركتهاي دستگاه گوارش و نهايتا بروز يبوست است.راهحل: بهترين كار اين است كه در وعده سحر و افطار مقادير كافي فيبر استفاده كنيد. مثلا در اين وعده، خيار، گوجهفرنگي و كاهو و مقادير فراواني آب بخوريد. به اين ترتيب حركت دستگاه گوارش سريعتر ميشود و كمتر دچار يبوست و كمآبي خواهيد شد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.