شیر پرچرب کلسیم کمتری به بدن می رساند، برای افراد دچار چربی خون، مصرف شیرهای کم چرب و فاقد چربی توصیه می شود.پس مراقب عوارض و خطرات مصرف آن باشید.
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پّرچرب به خصوص لبنیات چرب علاقه دارند، چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، باعث جذب نشدن کلسیم میشود و موجب ناراحتیهای استخوانی را ایجاد میکند.
غذاى چرب بسیار به بدن زیان میرساند و باعث جذب نشدن کلسیم میشود. همچنین، ترکیب چربى، کلسیم غذا، رسوب آن در بافتها را ایجاد کرده و زمینه اختلالات قلبی عروقى و تصّلب شرایین را به وجود میآورد.
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پرچرب مخصوصا لبنیات چرب علاقه دارند چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، اسیدهاى چرب جذب نشده با کلسیم موجود در غذاها، ترکیب شده و صابونهاى آهکى غیر محلولى به وجود مىآورند که علاوه بر رسوب در جدار عروق مىتواند باعث کم شدن کلسیم بدن شود (به علت جذب نشدن کلسیم).
این نیز براى مبتلایان به دردهاى استخوانى، آرتروزها مضر است و موجب تخلخل بافت استخوانى، پوک شدن آنها و شکسته شدن استخوانها میشود.
غذاهای چرب موجب روماتیسم و دردهاى مفصلى شده و تراکم چربى در عروق را زیاد میکند همچنین زیاد شدن املاح در مفاصل که نقرس را ایجاد کرده و فشار خون و عوارضى چون سکته قلبى، سکته مغزى و عدم توان حرکت مفصلى مخصوصاً در ناحیه کمر و زانوها را ایجاد میکند و میتوان به صراحت گفت که از همه مهمتر موجب به وجود آمدن آرتریواسکلروز یا سفت شدن جدار عروق است که به علت زیاد شدن چربى به صورت پلاکهایى در عروق بزرگ و رسوب آنها میکند.