مزيت خرما به قند و شکر چيست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77879
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خرما جزو گروه ميوه‌ها طبقه‌بندي مي‌شود. البته خرما ميوه‌اي است که قند فراواني دارد و هر 3 خرما يک واحد ميوه محسوب مي‌شود…
    هر خرماي رطب 20 کيلوکالري انرژي و 5 گرم قند دارد. اگر بخواهيم از نظر تامين ويتامين‌هايي مانند A و C اين ميوه را بررسي كنيم، مي‌توان گفت که يک خرما نمي‌تواند تامين‌کننده مهم اين ويتامين‌ها در بدن باشد اما وقتي در رژيم غذايي فردي، 4 واحد ميوه را در نظر مي‌گيريم، آن فرد مي‌تواند 3 سهم ميوه و 3 خرما را به عنوان يک سهم ميوه در طول روز مصرف کند.
    قند خرما مانند ساير ميوه‌ها، مخلوطي از فروکتوز و گلوکز است و چون اين قندها معمولا همراه با فيبر هستند، مصرفشان به قندهاي ساده برتري دارد. البته اين به هيچ وجه به معناي تاييدي بر زياده‌روي در مصرف خرما نيست. خرما هم قند دارد و هم کالري و مصرف بيش از اندازه‌اش مي‌تواند باعث اضافه وزن و چاقي شود. هر عدد خرما حدود 80 گرم است و نزديک به 23 درصد آب و مقدار کمي پروتئين دارد. خوردن اين ميوه براي باز کردن افطار در ماه مبارک رمضان بسيار مناسب است زيرا قند خرما به سادگي جذب مي‌شود و افت قند خون فرد روزه‌دار را هنگام افطار به سرعت جبران مي‌کند. مصرف خرما به تمام افراد پيشنهاد مي‌شود و هيچ‌کس منع مصرفي براي اين ميوه ندارد. البته بهتر است بيماران ديابتي، يک سهم ميوه خرماي خود را در 3 نوبت مختلف در طول روز مصرف کنند زيرا نمايه گلايسمي خرما نسبت به ساير خوراكي‌ها بسيار پايين‌تر است و مصرف با فاصله آن براي بيماران ديابتي مشکلي ايجاد نمي‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.