روغن گردو منبعی عالی برای ویتامین سی است.
خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش میدهد.
افزودن روغن گردو به برنامهی غذایی روزانهتان به شما کمک خواهد کرد تا تعادل بدنی نرمالی بدست بیاورید.
مصرف منظم روغن گردو سطح LDL (کلسترول بد) را کاهش خواهد داد.
بعلاوه، هم گردو و هم روغن گردو حاوی آنتی اکسیدانهای ضروری هستند. این مواد برای مبارزه با تاثیرات مخرب رادیکالهای آزاد، که مسبب آسیبهای سلولی و تسریع فرایند پیری هستند، نقش مهمی دارند.
با بررسی دقیقتر، مواد مغذی یافت شده در گردو، شامل آنتی اکسیدانی بنام اسید الاجیک است که میتواند تکثیر تومورهای بدخیم را کنترل کند.
خواص سلامتی دیگر این روغن شگفت انگیز، ضد التهاب، ضد باکتری، ویروس کشی و ضد عفونی کنندگی است.