-
نویسندهنوشتهها
-
۲۹ بهمن، ۱۳۹۶ در ۱۱:۰۳ #115748nashenasمشارکت کننده
مرغ ترش اصلی مازندران
این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت ، سبزیها و با روغن و عطر سبزیهای محلی ، از غذاهای خوشطعم است که برای کودکان بیاشتها، بدغذا توصیه میشود.وبسوار: شاید تو اینترنت هرچی سرچ کرده باشید به مرغترشی برخورد کرده باشید که با لپه یا لوبیا چشم بلبلی درست میشه اما وقتی به رستورانهای محلی مازندران میرین با یه مرغترش متفاوتی روبه رو می شید یه مرغترش که روش با رب انار و سبزی محلی پوشیده شه و کنارش روغن گردو جمع شده بعد به فکر میرین که پس اونی که من تا حالا دیده بودم چیه؟درست عین اتفاقی که برای من افتاد برای همین اومدم و براتون طرز تهیه مرغترش اصلی مازندران رو پیدا کردم و گذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد. راستی همین اول بگم که اگر سبزی محلی شمال(زولنگ) و اناری چه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگرم نداشتید از همین سبزیای معطر شهرتون استفاده کنید و همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشه.شایدم کلاً دوست نداشته باشید دونه انار بیاد زیر دندونتون در اون صورت فقط از رب انار استفاده کنید(خودمم همین کار و کردم)
مرغ ترش اصلی مازندرانیمواد لازم:
مرغ بک کیلوگرم
گشنیز 200 گرم
جعفری 100 گرم
زولنگ 100 گرم
اناری جه 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
پونه 20 گرم
گردو 150 گرم
دانههای انار 50 گرم
سیر سبز 50 گرم
پیاز 100 گرم
روغن 10 گرم
رب انار 100 گرم
نمک 15 گرم
زردچوبه 10 گرم
طرز تهیه:
1 – سبزیهای محلی ، اناری جه و زولنگ را همراه با سبزیهای معمولی ( جعفری ، گشنیز، شنبلیله ، سیر و پونه ) خرد میکنند .
2 – پیاز را تفتداده سبزیهای آمادهشده را به آن اضافه میکنند تا کمی سرخ و بخارپز شوند .
3 – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه میکنند .
4 – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده ، گوشت سفید سرخشده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه میکنند .
5 – مرغترش بعد از یک ساعت پخت آماده است .
خواص درمانی مرغترش:این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت ، سبزیها و با روغن و عطر سبزیهای محلی ، از غذاهای خوشطعم است که برای کودکان بیاشتها، بدغذا توصیه میشود.
منبع: mazandaran.irib.ir
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.