این نوع مرغ را که اکنون برایتان آموزش می دهیم از خوراک های مغر معموللی م تفاوت تر و خوشمزه تر است و طعم ملسی دارد و همراه با بادمجان کبابی سرو می شود
مواد لازم:
۱۵۰ گرم آجیل برزیلی (نصفش رو خرد کنین)
یک تکه زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست)
۱ حبه سیر
عصاره ۱ لیموترش
۲۵۰ گرم شیر نارگیل
۴ قاشق غذاخوری رب انار
۶ تکه ران مرغ
مواد لازم برای سرو:
۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
۲ عدد بادمجان بزرگ (از درازا خرد شه)
۱ عدد انار
طرز تهیه:
آجیل های خرد نشده برزیلی رو به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یه غذاساز بریزین. اونا رو خوب مخلوط کنین تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل بشن. بعد ماست نارگیل و رب انار رو اضافه کرده و کمی هم بزنین تا خوب ترکیب بشه، و بعد اون رو در یه کاسه بزرگ ریخته و مرغ رو اضافه کنین. این ترکیبات رو خوب هم بزنین تا مرغ ها از این سس پوشیده بشن، بعد روی کاسه رو پوشونده و تمام شب در یخچال بذارین.
روز بعد، فر رو با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. یه ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها رو داخلش بچینین، اجازه بدین اونا به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت خوب بپزن، تا زمانی که طلایی رنگ بشن.
در حالی که مرغ ها دارن میپزن، روی بادمجان ها رو روغن بزنین و در ماهیتابه برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنین. حالا بادمجان ها رو در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته رو روش بچینین، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار رو روش پخش کنین.