در ماهیهای چرب مثل سالمون، تنها 2 نوع اسید چرب امگا3 وجود دارد که یکی از آنها «DHA» است. این اسید چرب میتواند مانع از رشد سلولهای جدید چربی شود و بنا به مطالعاتی که در مجله «Nutrition» چاپ شده، میتواند باعث مرگشان شود! البته اگر علاقهای به خوردن ماهی ندارید، میتوانید با مصرف مکملهای روغن ماهی از خواص آن استفاده کنید. اگر گیاهخوار هستید، میتوانید از مکملهای «DHA» که بر پایه خزه و جلبک دریایی تهیه شدهاند، استفاده کنید و از همه خواص آن بهره ببرید. همچنین وجود سطح بالایی از هورمون لپتین با کاهش متابولیسم و وزن گرفتن در ارتباط است. یک راه خوب برای پایین نگه داشتن سطح لپتین افزایش مصرف ماهی است. روغنی که در ماهیهایی مانند سالمون و تن وجود دارد، میتواند سطح لپتین را کاهش داده و به تجزیه موثرتر مواد غذایی در بدن کمک کند.