متخصصان اعلام کردند آنچه در انواع تکنیکهای پخت ماهی اهمیت دارد، دقت در زمان کافی برای پخت کامل ماهی است.
به گزارش یاهو نیوز، اگرچه امروزه تمایل به خریداری انواع فیلههای ماهی وجود دارد، اما پژوهشگران توصیه میکنند ماهی به صورت کامل همراه با تیغه میانی خریداری و طبخ شود.
تیغ ماهی در هنگام پخت باعث حفظ طعم واقعی ماهی میشود و با حفظ آب میان بافتی، از خشک شدن گوشت ماهی جلوگیری میکند.
به گفته محققان، ماهی در هنگام خرید باید کاملا سالم، دارای پوستی شفاف و چشمان تازه باشد. همچنین بهتر است رگههای قرمز رنگ در آبششها وجود داشته باشد.
پژوهشگران اظهار کردند: گوشت ماهی که کاملا پخته شده صورتی رنگ ، نرم و مطبوع است، اما در همه روشهای پخت ماهی چنین نتیجهای حاصل نمیشود.
بهترین روش، پخت در فر یا روی گریل، به همراه روغن زیتون و کمی نمک به مدت 3 تا 5 دقیقه است. خوردن پوست ماهی نیز اگرچه در اثر حرارت خشک شده باشد، توصیه میشود.