در پاسخ باید گفت که ماهیها به دو دسته چرب و معمولی تقسیم میشوند. در ماهیهای چرب، چربی (امگا3) در تمام قسمتهای گوشت و اندام ماهی پخش شده است، اما در سایر ماهیها، این چربی اغلب در کبد (جگر) تجمع یافته و به این دلیل است که ماهیهای چرب اهمیت بیشتری پیدا میکنند.
اما نکته بسیار مهمی که باید به آن اشاره کنم، طریقه طبخ این ماهیها است. متاسفانه اکثر خانوادهها ماهی را در روغن فراوان سرخ میکنند و این در حالی است که همین ماهی آزاد که منبع بسیار خوبی از امگا3 محسوب میشود و نقش مهمی را در جلوگیری از تصلب شرایین (سخت شدن دیوراه ی رگ ها) ایفا میکند، با سرخ شدن، نه تنها خواص خود را تا حد زیادی از دست میدهد، بلکه با نفوذ روغن سرخ شده به عمق گوشت ماهی، خطر سکتههای قلبی و مشکلات قلبی-عروقی افزایش مییابد و اینجاست که مصرف ماهی آزاد نقشی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی نخواهد داشت.