ماهي شکم پر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70539
    susan
    مشارکت کننده

    يک عدد /ماهي
    200گرم/ مغز گردو
    2عدد /تخم مرغ پخته
    نصف فنجان/ رب انار
    نصف فنجان/ روغن مايع
    مقداري نمک
    يک چهارم قاشق چايخوري /ادويه
    يک قاشق غذاخوري/جعفري خرد شده
    1-ماهي را خوب بشوييد. شکم ماهي را برش طولي بزنيد.محتويات داخل شکم را خارج کرده و ماهي را تميز بشوييد.
    2-گردو را چرخ کنيد.
    3-گردوي چرخ شده ،تخم مرغ پخته،رب انار،نمک ،ادويه و جعفري خرد شده را باهم مخلوط کنيد.
    4-داخل شکم ماهي را با مواد پر کنيد.
    5-لبه هاي ناحيه برش شکم را با نخ و سوزن بهداشتي و تميز بدوزيد.
    6-با استفاده از فرچه مقداري روغن روي سطح ماهي بماليد.
    7-ماهي را داخل سيني فر قرار داده آن را به مدت 45 دقيقه با حرارت 190درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
    8-نهايتاً ماهي را داخل ديس مناسب قرار داده آن را با برش هاي ليمو ترش فلفل قرمز و ساير سبزي جات تزيين نماييد.

    نکات طلايي:
    -اگر مايليد يک قاشق چاي خوري آويشن نيز به مواد بيفزاييد.
    -در صورت تمايل پياز و موسير خرد شده را با کره تفت داده و به مواد اضافه کنيد.
    -مي توانيد به جاي رب انار از عصاره تمرهندي استفاده کنيد.بدين ترتيب که يک فنجان تمبرهندي را داخل يک فنجان آب جوش حل کنيد.سپس آن را از صافي رد کنيد.تمبرهندي صاف شده را مورد مصرف قرار دهيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.