-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ شهریور، ۱۳۸۹ در ۰۰:۴۹ #66437mosaviمشارکت کننده
بسياري از ما در تبليغات رسانه اي بار ها و بار ها تبليغ ماكاروني با آرد سمولينا را شنيده و با ديده ايم ،شايد براي بسياري سئوال اين باشد كه سمولينا چيست؟ كه توليد كنندگان با افتخار براي تبليغ محصول خود از آن نام مي برند.اگر براي شما هم اين كنجكاوي نسبت به ماكاروني و چيستي سمولينا پيش آمده ،بايد بگويم خواندن اين متن حتما اين كنجكاوي شما را بر رفع خواهد كرد.
معمولا كيفيت پايين انواع ماكاروني به دليل در دسترس نبودن سموليناي مطلوب و تكنيك ها و ماشين آلات پيشرفته مي دانند .بهترين ماكاروني از نظر كيفيت محصولي خواهد بود كه در درجه اول از آرد سمولينا در تهيه آن استفاده شده باشد.سمولينا مانند ديگر انواع آرد حاصل از گندم ،اما با اندازه ذرات متفاوت است، كه از گندم دووروم كه نسبت به ساير ارقام گندم داراي املاح و مواد معدني بيشتري است تهيه مي شود.بيشتر محبوبيت سمولينا را مي توان به رنگ زرد كهربايي آن نسبت داد، كه اين رنگ به علت وجود بتاكاروتن در سمولينا است.(بتا كاروتن پيش ساز ويتامين A و نيز يك آنتي اكسدان است)
ذرات آرد سمولينا از ذرات آرد نول(نوع ديگر از انواع آرد گندم كه عموما براي تقلب در توليد ماكاروني نيز از اين نوع آرد ،بيش از ميزان درج شده در استاندارد استفاده مي شود.) درشت تر است،مزيت درشت بودن ذرات آرد سمولينا اين است كه نشاسته در مغز ذرات آرد باقي مي ماند، لذا هم لعاب كمتر و هم اينكه چسبندگي ماكاروني به مراتب كمتر خواهد بود.در صورتي كه ماكاروني خريداري شده از محصولات كارخانجات مدرن باشد مطمئنا در خط توليد آن كارخانه ،خمير ماكاروني را از مخلوط شدن آرد سمولينا و آب “تحت خلاء” توليد مي كنند كه در اين صورت اكسيژني در محصول باقي نخواهد ماند كه اثر مخربي بر محصول داشته باشد به اين ترتيب شما يك محصول با كيفيت بالا خريداري كرده ايد.
ويژگي هاي كه ماكاروني بايد داشته باشد:ماكاروني بايد به رنگ كهربايي يا كرم و عاري از شكستگي بوده ، ظاهر و مقطع شيشه اي داشته باشد.پس از ده دقيقه جوشاندن حجم ان دو برابر شود.خمير نشود،به هيچ عنوان رنگي از آن وارد آب نشود.۱۰ دی، ۱۳۸۹ در ۰۷:۲۹ #96452madjdمدیرکلاز گندم دووروم میشه بیشتر بگید؟
۱۱ دی، ۱۳۸۹ در ۰۷:۲۳ #96457mosaviمشارکت کنندهگندم دوروم گندمي است سخت، درازتر از حد معمول، زردرنگ و كمي براق (شيشه اي) و ضمناً مقدار پروتئين و گلوتن و همچنين كربوهيدراتهاي ساده آن نيز بيشتر از ساير واريته هاي گندم ميباشد. مهمترين محصول گندم دوروم سمولينا است كه معمولاًبراي ساختن ماكاروني مصرف ميشود.گندم دوروم با داشتن درصد بالايي پروتئين (12تا 14%)درمقايسه با برنج(7%) وگندم نان (10 تا12%) ازجمله مهمترين مواد غذايي است.
۱۱ دی، ۱۳۸۹ در ۱۵:۳۱ #96468madjdمدیرکلآیا نان رو هم با این نوع گندم درست میکنن؟
۲۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۳۱ #96664mosaviمشارکت کنندهدانه هاي گندم دوروم حاوي مقدار زيادي گلوتن با قدرت كششي كم و نشاسته اندك مي باشند.چون اين گلوتن بسيار ضعيف است آرد آن براي نانوايي مناسب نيست .مغز گندم سنگين و براق است و براي پخت نوعي آرد گرانوله اي (حبه اي) براي توليد ماكاروني، اسپاگتي و رشته فرنگي مورد استفاده قرار مي گيرد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.