ماست و کاهش فشار خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84406
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    مطالعات زیادی در زمینه فواید ماست منتشر شده است. مصرف مداوم ماست با تناسب وزن و کاهش نمایه توده بدنی همراه است. کلسیم موجود در ماست از ریزمغذی‌های بسیار مهم برای سلامتی است و کارایی جذب بالایی دارد. همچنین ماست منبع خوب پروتئین است، قدرت سیرکنندگی خوبی داشته و درصدی از آب مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. ماست آسان‌تر از شیر هضم می‌شود و افرادی که قادر به مصرف شیر نیستند، می‌توانند به راحتی از ماست استفاده کنند. به علاوه جذب کلسیم و بسیاری از مواد مغذی از ماست بهتر است. اخیراً محققان مطالعه 15 ساله‌ای را بر بیش از 2000 شرکت کننده که در ابتدای مطالعه مبتلا به پرفشاری خون نبودند انجام دادند. در انتهای مطالعه مشخص شد، افرادی که دست کم 2 درصد انرژی روزانه خود را از ماست کم‌چرب تأمین می‌کردند، که معادل دست کم 120 گرم ماست است، 31 درصد کمتر به پرفشاری خون مبتلا شده‌اند. مضاف بر این که فشارخون سیستولی در این افراد کمتر از افرادی که ماست نمی‌خوردند بالا رفت.
    یافته‌های این مطالعه فرضیه تأثیر ماست کم‌چرب در کاهش فشارخون را تایید می‌کند. مکانیسم اثر ماست بر کاهش خطر پرفشاری خون به روشنی مشخص نیست و مطالعات در این زمینه ادامه دارد. کلسیم موجود در ماست عروق را انعطاف‌پذیرتر می‌کند و عروق می‌توانند گشادتر شده و فشار را کاهش دهند. از سوی دیگر برخی محققان پیشنهاد می‌کنند که باکتری‌های مفید موجود در ماست به کاهش فشارخون کمک می‌کنند اگرچه هنوز مدارک در این زمینه کافی نیست.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه ورژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.