محققان این خاصیت ماست را به برخی از پپتیدهایی مرتبط میدانند که در حین تخمیر شیر به وجود میآیند. نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد این پپتیدهای معروف که در ترکیب برخی از داروهای کاهندهی فشارخون نیز وجود دارد باعث کاهش انقباض عروق میشود.
نتایج بررسیها نشان میدهد فشار دیاستولیک (عدد دوم) در بین افرادی که ماست زیادی مصرف میکنند کمتر است. درهرحال توصیه میشود اگر از فشارخون بالا رنج میبرید علاوه بر مصرف بیشتر ماست، مصرف نمک را کاهش دهید. الکل هم فشارخون را بالا می برد. اگر اضافهوزن دارید نسبت به کاهش آن اقدام کنید و میوه و سبزیجات بیشتری در برنامهی غذایی خود بگنجانید.