محققان ایرلندی لاکتوباسیلوسی تغییر یافته با ایجاد تغییراتی در ژن آن طراحی کرده اند که می تواند نوعی مولکول به نام اسید لینولئیک کانژوگه را تولید کند. وقتی این اسید چرب را به موشها دادند بافت چربی آنها تغییر شکل یافت.
اسید لینولئیک کانژوگه اسید چربی است که توسط انواعی از باکتری ها تولید می شود. و نوعی از آن به نام t10 c12 CLA می تواند با کاهش چربی د رانسان و سایر حیوانات مرتبط باشد. همچنین توانایی پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون را هم داراست.
می توان با اضافه کردن این لاکتوبا سیلوس تغییر یافته به ماست تحولی در امر لاغری ایجاد کرد.
البته ناگفته نماند که باکتری مولد این اسیدچرب می تواد در ایجاد آکنه هم موثر باشد