مصرف مارچوبه از ابتلا به برخی از سرطانها پیشگیری میکند. به خاطر اینکه حاوی ویتامینهای A،C،E،K، کروم و مشتقات سیستئین هست که میزان تولید مولکولهای گلوتاتیون را افزایش میدهد. تمام ویتامینها و ترکیباتی که ذکر شد قدرت آنتیاکسیدانی بالایی دارند. به همین دلیل هم با مولکولهای سرطانزایی مانند رادیکالهای آزاد یا سموم بدن مقابله میکنند. مارچوبه همچنین حاوی فلاوونوئیدها به خصوص «روتین» میباشد که خواص ضدسرطانی بالایی دارند.
این سبزی به دلیل خواص آنتیاکسیدانی بالای ترکیباتش یکی از بهترین انتخابها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان استخوان، سرطان سینه، سرطان کولون، سرطان گلو و سرطان ریه میشود.
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی