مادران شیرده زیره و رازیانه بخورند…

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71157
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خيلي وقت‌ها خانم‌هايي که تازه زايمان کرده‌اند با پيشنهادهاي زيادي از طرف دوستان و اطرافيان خود براي افزايش ميزان شيرشان مواجه مي‌شوند و نمي‌دانند که کدام‌يک از اين توصيه‌ها درست و کدام‌يک‌ نادرست هستند! شايد بتوان در بين گياهان مختلف، 2 گياه را براي افزايش ميزان شير مادران از همه بهتر دانست…

    اولين گياه، گياه رازيانه است و بعد از آن هم زيره سبز و زيره سياه. مصرف اين گياهان روي غددي که شير ترشح مي‌کنند، اثر مي‌گذارد و با تحريک آنها باعث افزايش ميزان ترشح شير در اين غدد مي‌شود. به علاوه، خوردن اين گياهان باعث کاهش نفخ در مادران و نوزادانشان مي‌شود که اين مساله براي مادران شيرده و فرزندان آنها، اهميت زيادي دارد. برخي افراد ادعا مي‌کنند، خوردن زيره و رازيانه يا گياهان ديگري مانند شنبليله مي‌تواند باعث بدبو‌شدن يا بدمزه‌شدن شير مادران بشود. اين باور درست نيست. تاکنون نتايج هيچ‌يک از تحقيقات علمي ثابت نکرده‌اند که مصرف گياهان نامبرده مي‌تواند باعث بدطعم‌‌شدن شير مادران بشود. مادران مي‌توانند مطمئن باشند که مزه شير آنها تغييري نمي‌کند اما اگر احساس مي‌کنند گاهي، کودک علاقه‌اي به شير آنها نشان نمي‌دهد، بهتر است موضوع را با يک متخصص در ميان بگذارند.
    سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.