ليمو ماهي را باخاصيت تر مي کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71529
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ________________________________________
    يكي از عادت‌هاي خوب نروژي‌ها، مصرف غذاهاي دريايي به‌‌خصوص ماهي سالمون با ليمو است. غذاهاي دريايي و به‌خصوص ماهي‌ها مملو از امگا3 هستند كه نه تنها از بيماري‌هاي قلبي ـ عروقي پيشگيري مي‌كنند بلكه باعث آرامش اعصاب مي‌شوند و مشكل‌هاي رواني را كه در دنياي امروزي شايع هستند، بهبود مي‌بخشند…
    در ضمن، ماهي‌ها منبع خوب پروتئين نيز محسوب مي‌شوند و لازم است حداقل 2 وعده در هفته به جاي ساير گوشت‌ها، گوشت ماهي مصرف شود. البته ماهي سالمون ارجحيتي بر ساير ماهي‌ها ندارد گرچه ميزان امگا3 ماهي‌ها متفاوت است اما به‌طور كلي از هر نوعي كه باشد، خوب بوده و البته خوردن ماهي با ليموترش عادت خوب ديگري است كه در ميان ما ايراني‌ها هم وجود دارد زيرا ليمو نه‌تنها طعم بهتري به گوشت ماهي مي‌دهد بلكه ويتامين C موجود در آن به جذب آهن موجود در ماهي نيز كمك مي‌كند. يكي ديگر از عادت‌هاي نروژي‌ها مصرف گوشت قرمز همراه با سس سويا و سيب‌زميني كبابي است. به هر حال توصيه مي‌شود تا جاي ممكن گوشت قرمز كمتري مصرف كنيم. زيرا بررسي‌هاي اخير نشان داده‌اند که افراط در خوردن گوشت قرمز خطر ابتلا به برخي سرطان‌ها را در زنان و مردان افزايش مي‌دهد
    منبع : سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.