لوبيا سبز و اثرات ضد التهابي آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79257
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خانم‌هاي ايراني لوبيا سبز را براي تهيه خوراك و يا مخلوط با برنج خريداري مي‌نمايند و يا آن را خريداري نموده و براي فصل زمستان آماده كرده و در فريزر ذخيره مي‌كنند. به طور كلي لوبيا داراي انواع مختلفي مي‌باشد كه شامل: لوبيا سفيد، قرمز، چيتي و چشم ‌بلبلي است. هنگامي كه لوبيا سبز و تازه است، جزء گروه سبزي‌ها مي‌باشد، ولي وقتي غلاف و دانه‌هاي آن خشك شود جزء گروه حبوبات مي‌باشد. به‌طور كلي لوبيا حاوي ويتامين‌هاي A، B، C و مواد معدني مانند فسفر، كلسيم، پتاسيم، منگنز و آهن مي‌باشد اما لوبيا خشك از نظر داشتن پروتئين غني‌تر مي‌باشد، و ميزان كالري لوبيا خشك بسيار بالاتر از لوبيا سبز مي‌باشد.
    اين سبزي به علت داشتن ويتامين‌هاي C و A (بتاكاروتن) داراي اثرات ضد التهابي مي‌باشد و در كاهش بيماري‌هاي التهابي مانند روماتيسم، آرتروز، آسم موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.