لبنیات پرچرب و مرگ ناشی از سرطان سینه

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76974
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مطالعات اخیر نشان می‌دهد مصرف لبنیات پرچرب گاوی خطر مرگ ناشی از سرطان سینه را در مبتلایان به این بیماری تشدید می‌کند.
    نتایج یک مطالعه که در نشریه National Cancer Institute منتشر شده، برای نخستین بار رابطه بین مصرف لبنیات پرچرب و سرطان سینه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

    نتایج مطالعات گذشته نشان داد تماس طولانی‌ مدت در معرض هورمون استروژن، از عوامل افزایش خطر احتمالی ابتلا به سرطان سینه است.

    از آنجا که حجم کثیری از شیرها در کشورهای غربی از گاوهای حامله به دست می‌آید، در نتیجه احتمال وجود میزان بالایی از هورمون استروژن در این شیرها و محصولات لبنی حاصل از آن، وجود دارد. از سوی دیگر، هورمون استروژن معمولا در چربی باقی می‌ماند و لبنیات پرچرب بیش از محصولات لبنی کم‌چرب حاوی این هورمون هستند.

    به گزارش پایگاه اینترنتی دانشگاه جان هاپکینز،‌ در این گزارش تایید شده است زنانی که بیشتر لبنیات پرچرب مصرف می‌کنند، با افزایش خطر مرگ ناشی از سرطان سینه مواجه می‌شوند.
    [/align]

    #100579
    s.samadi
    مشارکت کننده

    من واقعا از خورن شیر دچار نگرانی شدم ماست هم همین شرایط رو داره؟

    #100586
    ezamani
    مشارکت کننده

    از آنجا که استروژن نوعی استروئید یا هورمون لیپیدی است در قسمت چربی لبنیات ذخیره میشه. شما اگر از لبنیات کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید دیگه جای نگرانی وجود نداره.

    #100671
    s.samadi
    مشارکت کننده

    شیر سویا هم جایگزین خوبی برای شیره و بی خطرتر

    #100694
    e.amini
    مشارکت کننده

    مصرف سویا و مشتقاتش در افرادی که به سرطان سینه مبتلا یا از این نظر مستعد هستند بسته به اینکه این افراد استروژن + باشند یا استروژن – تاثیرات کاملا متفاوتی دارد. بنابراین نمی توان به همه توصیه کرد که مصرف سویا را افزایش دهند.

    #100716
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف سویا در میان بیماران مبتلا به سرطان سینه یک موضوع جنجالی و بحث برانگیز است. بیشتر نگرانی ها در مورد سویا به مطالعاتی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده، برمی گردد. در رت هایی که دارای رسپتور استروژن در سلولهای تومور هستند تجویز دوز بالای جنستین و دیادزن(ایزوفلاون های موجود در سویا) سبب افزایش سرعت رشد تومورهای سینه در مقایسه با رت هایی شد که دوز پایین تر ایزوفلاون را دریافت می کردند.
    در مطالعه ای که اخیرا بر روی 9000 زن مبتلا به سرطان سینه انجام شده، مشخص شد که کسانی که mg/day10 یا بیشتر سویا مصرف می کردند خطر عود مجدد سرطان سینه 25% کمتر است. این اثر حفاظتی در بیماران فاقد رسپتور استروژن کمی قوی تر بود. در زنان با رسپتور استروژن نیز این اثر حفاظتی علیرغم اینکه بیمار تاموکسیفن دریافت می کرد یا خیر وجود داشت.
    بر اساس راهنمایی که در سال 2012 توسط American Cancer Society منتشر شده نتیجه گرفته شده که مصرف سویا برای نجات یافتگان از سرطان سینه هیچ گونه اثر مضری ندارد. در هر دو راهنمایی که جهت پیشگیری و درمان سرطان منتشر شده مصرف مکمل های سویا توصیه نمی شود زیرا این گونه مکمل ها حاوی غلظت بالای ایزوفلاوون بیشتر از میزانی که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارد، می باشند.[/align]

    منبع: American Cancer Society

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.