نتایج یك بررسی جدید تایید می كند برخلاف باورهای عمومی مردم كه معتقدند خوردن كره و پنیر موجب حمله قلبی می شود در واقع مصرف فرآورده های لبنی خطری را متوجه این عضو مهم در بدن نمی كند.
متخصصان دانشگاه براون در آمریكا كه روی هزاران فرد میانسال مطالعه كردند دریافتند حتی در افرادی كه بیش از نیم كیلو پنیر خوردند خطر بروز حمله قلبی شدت پیدا نكرد.
این كارشناسان معتقدند كه چربی های اشباع شده در لبنیات تمدیدی برای قلب محسوب نمی شوند اما از سوی دیگر سایر ریزمغذی ها مثل كلسیم و ویتامین D می توانند از قلب در برابر بیماری ها محافظت كنند.